Abrupt uppvaknande

Ni vet den där känslan av att man bara vill ligga kvar i sängen, bara liiite till. Den hade jag idag! Men V var hungrig och E vaknade och var hungrig. Trött stapplade jag ut i köket, gjorde macka till V och en flaska mat till E. V satte sig nöjt och åt medan jag återvände till sängens värme för att mata E. 
 
Efter en stund var båda barnen mätta och nöjda och jag tänkte att situationen var löst. Men nejdå, V hade bajsat. Att en så liten människa kan prestera så mycket bajs! Högt och lågt, från mage till tå. Det blev dusch och sen starta tvättmaskinen. Ja jag vaknade ju iaf!
 
Idag bär det av mot Småland och mina föräldrar. Precis som det anstår ett kontrollfreak så har jag planerat, tvättat, skrivit packlistor och packat sedan i tisdags. Igår kväll tvingade jag mannen att packa ut i bilen. Då borde det vara lugnt idag?
 
Jag ska "bara"! Alla ska göras i ordning, det sista (såsom tandborstar och annat man inte kan packas i förväg) ska packas, det ska timas med mattider, skötväskan ska kollas en sista gång, matsäck ska fixas, sista disken ska diskas och soporna ska ut. Jag borde helt enkelt sätta fart och hoppas på det bästa!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

enmammasvardag.blogg.se

Charmen med oemotståndliga ögon, spyor, bajsblöjor och smittande barnskratt.

RSS 2.0