Skitsnack

Idag blir det rent skitsnack. Jag är förvånad över hur mycket bajs små barn kan producera. 
 
V har en kindtand på g, och precis som när han fått sina andra tänder, så resulterar detta i att han blir lös i magen. Detta i kombination med att de igår serverade kryddstark mat på förskolan blev inget bra. V sa till sin pappa under frukosten att han bajsat och måste byta blöja. Jag var inte med själv när det hände men maken har livfullt berättat. På något sätt hade V lyckats få bajs från magen och neråt. Det blev dusch för V, sanering av byxor innan de kunde åka i tvättmaskinen och slutligen sanering av badkaret. Precis vad man känner för att göra innan klockan sex på morgonen, eller hur?
 
Lille E har några dagar nu varit gnällig, ätit dåligt och haft problem med magen. Idag låg han i sitt babygym på golvet och verkade så nöjd. När jag tog upp honom noterade jag att han kändes lite fuktig. Han hade då lyckats bajsa blöjan full, det hade läckt ut på pyjamasen, filten var blöt, handduken han låg på och dessutom igenom den och ner på påslakanet. 
 
Dagen idag har resulterat i en full tvättmaskin, en full blöjhink och en rejäl stank i hemmet. Hade jag ägt en tvättklämma hade jag nog övervägt att sätta den för näsan vid blöjbytena.
 
Hur lyckas båda barnen ha diarre samtidigt och hur mycket bajs kan egentligen barn producera?!
 
Nog med skitsnack, godnatt!

enmammasvardag.blogg.se

Charmen med oemotståndliga ögon, spyor, bajsblöjor och smittande barnskratt.

RSS 2.0